Strategisk knoppskyting i Ulsteinvik

Måløy-baserte Skipskompetanse fokuserer på skipsdesign og prosjektutvikling. Nå etablerer de avdeling på Stalhaugen i Ulsteinvik, noe som åpner for mer kapasitet og nye muligheter for kunder og ansatte.

 «Ulsteinvik er strategisk interessant», sier daglig leder Per Jørgen Silden. «Skipskompetanse ønsker å videreforedle dynamisk konstruktiv samhandling med gode leverandører, verft og kunder i ulike markeder. Knoppskyting i Ulsteinvik øker også tilgangen til rekruttering.»

Håvard Stave er nyansatt VP Sales and Marketing. «Ulsteinvik er et godt knutepunkt for reisende, og det er ikke langt til viktige kunder og hovedkontoret vårt i Måløy», sier Stave.

Historikk:
Skipskompetanse ble etablert i 2007 og er dermed et relativt ungt selskap. Vi er imidlertid i rask utvikling og har ansatte med lang erfaring innen skipsbygging både fra Norge og utlandet. |Vi har siden oppstarten utført en rekke oppdrag fra prosjektledelse og prosjektering av ombygginger til komplette designpakker for nybygg. Skipskompetanse etablerte seg raskt som ledende på store brønnbåtdesign. Senere har vi etablert oss også på design for arbeidsbåter og fiskefartøy.

Kontaktpersoner for ytterligere kommentarer:

·       CEO/Per Jørgen Silden, mob 416 66 861, pjs@skipskompetanse.no

·       VP Sales & Marketing/Håvard Stave, mob 906 15 698, hst@skipskompetanse.no

Maria Brandsøy