The Explorer

The Explorer er Norges digitale utstillingsvindu for grønne og bærekraftige løsninger, der visjonen er å koble utenlandske aktører med norske løsninger. The Explorer er en langsiktig nasjonal satsning for å øke norsk eksport, der målet også er å posisjonere Norge som en bærekraftspionér i internasjonale markeder.

 The Explorer utvikles stadig, og våren 2019 lanseres tjenesten internasjonalt under GreenTech Festival i Tyskland. I den forbindelse trengs flere hundre grønne og innovative løsninger fra Norge å vise verden. Dette vil bli en flott mulighet for bedrifter å få nasjonal og internasjonal synlighet.

 Kriterier for å bli en del av The Explorer:

·       Løsningen må være grønn – må være bedre for miljøet enn dagens teknologi

·       Bidra til å løse ett eller flere av FNs bærekraftsmål

·       Bedriften må jobbe etter god forretningsskikk samt ha ambisjoner om å vokse internasjonalt

Det er gratis å bli en del av tjenesten, og krever kun en enkel registrering fra bedriftens side, ingen lang søknadsprosess. Dere fyller ut et skjema med 300-400 ord, legger ved bilde/video – og så gjør The Explorer-teamet resten! Dere får en proff presentasjon av løsningen, som Innovasjon Norge og ambassader vil markedsføre og bruke i ulike forretningssammenhenger og arrangementer i inn- og utland.

 Skulle du ha spørsmål eller står fast ifm registreringen, er det bare å ta kontakt med redaksjonen til The Explorer som vil hjelpe deg: TheExplorer@innovasjonnorge.no

 Her er en link til en artikkel på The Explorer: Her er en link: https://www.theexplorer.no/hva-er-the-explorer/

Maria Brandsøy