Fluorlux

Stad: Stryn
Epost: post@fluorlux.no
Web: http://www.fluorlux.no/
Tel: 41 424 000

Fluor-Lux er totalleverandør av sikkerhetsskilt, ledesystemer og tilknyttede løsninger - til skip, petroleumsanlegg og landbaserte anlegg. Vi har erfaring med levering til petroleumsindustrien fra starten på 1970 tallet og har opparbeidet oss en massiv kompetanse på våre områder. Vil leverer produkter som oppfyller og i mange tilfeller overgår de gjeldende standardene på området. Vi er sertifisert i henhold til lovverk og krav som gjelder for å kunne levere gode og sikre produkt.

Ekspertiseområder

 • Sikkerhetsskilt
 • Ledesystemer
 • LLL
 • Spesialskilt
 • Rørmerking
 • Merkelapper
 • Dekor

Referansekunder

 • Equinor
 • Senab Eikeland Stavanger
 • Fjord1
 • Apply Sørco
 • Rolls Royce Marine
 • Aibel
 • CCB Mongstad

 

Sertifisering: Achilles,ISO

Segment i oljesektoren