Multi Offshore

Stad: Gulen
Epost: ghn@multioffshore.com
Web: http://multioffshore.com/
Tel: 97000012

Vi kan ei rekke tenester til lands, på skip og på rigg. Til dømes kan vil tilby ombygging og bygging av stål og sveis konstruksjonar, samt demontering og montering av casing-utstyr og mooring-utstyr. Vi utfører mekanisk motor arbeid og røyrlegging og hydraulikk. Vi kan tilby avlakkering og lakkering og konservering av utstyr. Vi kan lagre utstyr og utføre elektroarbeid (høgspent og lågspent). Vi tilbyr tenester innan automasjon og vi bygger tavle og startar-skap.

Ekspertiseområder

  • Stål og sveis
  • Mekanisk
  • Rør/Hydraulikk
  • Skips Elektro

Referansekunder

  • Songa Offshore AS
  • Odfjell Drilling AS
  • RadøyGruppen AS
  • Skipavik Næringspark AS
  • Kvantum AS
  • Skipavik Terminalen AS

 

Sertifisering: Achilles

Segment i oljesektoren