Multivolt AS

Stad: Hyllestad
Epost: post@multivolt.no
Web: http://www.multivolt.no/
Tel: 95783000

Vi er totalleverandør innan elektro. Vår styrke er smarte løysingar basert på ny teknologi og inngåande produktkjennskap, samt fleksibilitet og allsidig kompetanse. Kunden er vår viktigaste medspelar og sparringspartnar. Vi tilbyr elektro lågspent/høgspent, automasjon og svakstraum (trådløs breiband/ radiokommunikasjon, brannalarm, datanettverk/ fiber, nødlys etc.). Vi utviklar og produserer styretavler/ automatikkanlegg samt leverer skreddersydde hydraulikkaggregat. 

Ekspertiseområder

  • El- arbeid skip og havbruk
  • Ventilstyring inkl. hydraulikk
  • Høghastigheit radiokommunikasjon

Referansekunder

  • Havyard Ship Technology
  • Brødrene Dahl
  • Alexela Sløvåg

 

Sertifisering:

Segment i oljesektoren