Tess Nord AS

Stad: Flora
Epost: kaf@tess.no
Web: http://www.tess.no/
Tel: 90217882

TESS er landets ledende leverandør av slanger og slangetilbehør for alle formål med tilhørende tjenester. Nord-Europas største slangelager sikrer rask levering av alle typer slanger. TESS er også en ledende aktør og leverandør av produkter, service og tjenester til sveis, verktøy, personlig vern, oljevernberedskap, miljøsikring og rekvisita. TESS har lang erfaring med olje- og gassindustrien onshore- og offshore. Vi byr på hele vårt vare- og tjenesteomfang til denne bransjen. Til olje- og gassindustrien har vi alle sertifiseringer og kvalifikasjoner som kreves.

Ekspertiseområder

 • Hydraulikkslanger
 • Bunkringsslanger
 • Drift & vedlikeholdsprodukter
 • Sveiseprodukter

Referansekunder

 • Equinor
 • Shell
 • Aker Soulutions
 • ExxonMobil
 • TechnipFMC 
 • Schlumberger
 • Seadrill

 

Sertifisering: Achilles,Sellicha,ISO

Segment i oljesektoren