Stadpipe AS

Stad: Selje
Epost: nils-per@stadpipe.no
Web: http://www.stadpipe.no/
Tel: 57 85 68 80

Stadpipe holder til på Stadlandet, og vi har utviklet oss til å bli blant landets fremste spesialister på avanserte rørsystemer i plast. Det som driver oss er å finne de beste løsningene tilpasset kundens behov. Vårt engasjerte, tverrfaglige miljø, består av rundt 25 meget kompetente medarbeidere.

På eget verksted har vi riktig utstyr, kompetanse og teknologi, som sikrer at du får den beste service og oppfølging, med levering innenfor avtalte tidsfrister. Vi overlater vi ingenting til tilfeldighetene. Stadpipe designer spesialkonstruksjoner, “fra gul lapp til ferdigstillelse», etter dine behov og spesifikasjoner.

Ekspertiseområder

 • Prosjektering/planlegging
 • Design og 3D-visualisering
 • Prosjektledelse
 • Tekniske beregninger
 • Installasjon
 • Vedlikehold og inspeksjon

Referansekunder

 • Kværner
 • Halliburton
 • Mongstad Eiendomsselskap
 • Schlumberger Norge AS
 • CCB Mongstad

 

Sertifisering: Achilles,Sellicha

Segment i oljesektoren