Nomek AS

Stad: Stryn
Epost: jon.rune.heimlid@nomek.as
Web: http://www.nomek.as/
Tel: 57 87 07 70

Nomek er ei moderne og avansert mekanisk kompetansebedrift lokalisert i Stryn kommune. Vi har spesialisert oss innan høgteknologisk mekanisk produksjon. Moderne og effektive maskiner bidrar til kostnadseffektiv produksjon av både små og store seriar. Gjennom nært samarbeid med kundar, leverandørar og andre kompetansemiljø leverer vi komplette løysingar som til ei kvar tid tek vare på kunden sine behov og forventningar. Vi fokuserer på at våre produkt skal ha lang levetid. Dette gir god økonomi for kunden og ein miljøvennleg profil. Vi produserer alt frå små enkle beslag til ferdige komplette produkt innan platebearbeiding. To moderne lakkanlegg sikrar riktig overflatebehandling. I tillegg sandblåser vi for å sikre best mulig underlag før lakkering.

Ekspertiseområder

 • Laserskjering
 • Stansing
 • Vannskjæring
 • Knekking
 • Sveising
 • Pulverlakkering
 • Våtlakkering

Referansekunder

 • Havyard Power & Systems AS
 • VARD Elektro AS
 • Rolls Royce Marine
 • Kystverket
 • Fjellstrand AS
 • Fjordesign AS
 • Simek AS
 • GS Marine AS
 • Hareid Elektriske Teknikk AS
 • Møre Trafo
 • Septik 24

 

Sertifisering: ISO

Segment i oljesektoren