Olav Erik Hagen as

Stad: Stryn
Epost: post@oehagen.no
Web: http://www.oehagen.no/
Tel: 91776663

Olav Erik Hagen AS er et dykkerfirma som er lokalisert i Stryn og Kristiansand. Vi har mange års erfaring som undervannsentreprenør med ulike typer dykkerarbeid, både langs kysten og i innlandet. Med vår plassering i Stryn og Kristiansand har vi rask og enkel tilgang til de fleste områdene i sør-Norge. Utstyret og arbeidsopplegget vårt er basert på at vi skal være fleksible til å kunne takle de fleste utfordringer innen arbeidsdykking. Vi utfører også ROV tjenester og sjøbunnskartlegging/ scanning. All vår aktivitet blir utført iht Arbeidstilsynets §26. Vi kan også utføre dykking iht Norsok U-103.

Ekspertiseområder

 • Dykking for vedlikehald
 • Dykking for installasjon

Referansekunder

 • Statkraft
 • Hydro energi
 • Eidsiva energi
 • OSM Offshore
 • Apply
 • On & Offshore Service
 • Techano
 • Oneco
 • Kristiansand Havn
 • Force
 • DNV-GL

 

Sertifisering: Sellicha

Segment i oljesektoren