OptiPro AS

Stad: Stryn
Epost: bd@optipro.no
Web: http://www.optipro.no/
Tel: 40556262

OptiPro har spisskompetanse på primærreinsing av borevæske. OptiPro tilbyr den beste praksismetodikk for å auke kvaliteten på partikkelfjerning (solids control) under primærreinsing av borevæske. Vi sikrar prestasjonar i verdsklasse ved hjelp av eksisterande «shale shaker»-anlegg på boreriggar.

Vi fokuserer på å forbetre drifta av eksisterande utstyr og vi har med oss ulike verktøy i “verktøykassa”. Desse kan implementerast i anlegget ved mindre modifikasjonar om ønskeleg. Våre tenester er godt testa og gir gode resultat for våre kundar på norsk sokkel.

Ekspertiseområder

 • Boreframdrift/ROP
 • Solids control kvalitet
 • Borevæske
 • Shale shaker
 • Shaker Screen
 • Reduksjon i mengden borekaksavfall
 • HMS forbedringer
 • Optimalisering av eksisterende solids control utstyr ved mindre modifikasjoner

Referansekunder

 • Det norske oljeselskap
 • Tullow Oil Norge
 • Equinor
 • Lundin Norway
 • Faroe Petroleum
 • Wintershall
 • Total

 

Sertifisering: Achilles,ISO

Segment i oljesektoren