Origod AS

Stad: Flora
Epost: petter.refsnes@origod.no
Web: http://www.origod.no
Tel: 57752143

Vi utfører alle slags tjenester med sveisemaskiner TIG/MIG/MAG, hydraulisk presse, kantpresser, profilsakser, kombinasjonssakser, platesakser, maskineringssenter, CNC dreiebenker, konvensjonell dreiebenk, fres, plansliper, bladsliper, boreverk, valse, pulverlakkeringsanlegg, 58 tonns traverskran, profilvalse, sandblåsing, brennemaskin og tegning Inventor.

Godkjent og sertifisert kursleverandør av Norsk Sertifisering i Grunnleggende kurs for pakking,plassering - sikring A-11 og B-1. Kursleverandør også for  truckførerbevis, masseforflytting, varme arbeid, stillaskurs, fallsikring.

Ekspertiseområder

  • Sveising

  • Maskinering

  • Dreiing

  • Brenning

Referansekunder

  • Rolls-Royce Marine AS

 

Sertifisering: Achilles,Sellicha

Segment i oljesektoren