Selstad AS

Stad: Vågsøy
Epost: klaus@selstad.no
Web: http://www.selstad.no/
Tel: 57 85 25 00

Vi er ein del av Sunnfjord Maritime Consortium AS. Selstad er ein totalleverandør av løfteutstyr, wire, kjetting og tau. Vi leverer alt relevant tilbehøyr som fiberstropper (alle typar og størrelsar), sakkunnig kontroller og resertifisering av løfteutstyr og diverse kraner. Vi leverer sal og service av sikkerheitsutstyr som flåter, redningsvester, brannsikring, fallsikring og verneutstyr. Selstad er ein totalleverandør av fortøyningsutstyr og skipsutstyr.

Ekspertiseområder

 • Løft-Løfteutstyr
 • Tau (fabrikk)Fiberstropper
 • Wire
 • Kjetting
 • Sikkerhetsutstyr
 • Sakkyndig virksomhet

Referansekunder

 • Havila Ships AS
 • Bourbon Offshore
 • Båtbygg
 • Saga Fjordbase AS
 • NFDS Offshore
 • Olympic Ship AS
 • Østensjø rederi AS
 • Fjord 1

 

Sertifisering: Achilles,Sellicha,ISO

Segment i oljesektoren