Recover Nordic

Skadespesialisten nærmest deg, etablert i FLORØ, FØRDE, SVELGEN, MÅLØY OG STRYN. For å begrense skadeomfanget og redde verdier etter vann-, brann- og miljøskader er det av stor betydning å komme raskt i gang med utbedringsarbeidet. Ikke minst er dette viktig for næringsliv og Industri der det er viktig å få aktivitet i gang så fort som mulig etter et uhell. Over tid har vi bygget opp en bred kompetanse og funnet de optimale metodene, utstyret og kjemikalene som skal til for å løse et hvert oppdrag innenfor skadesanering. Vi er markeds-ledende på å ta i bruk ny teknologi og kjemi, og derigjennom utvikle nye metoder for raskere og bedre løsninger for deg som kunde. Med mer enn 50 avdelinger i Norge, er Recover aldri langt unna. Vi vet viktigheten av å være tilgjengelig og nær når uhellet først har rammet.

 
Gasta Design