Recover Nordic

Året rundt, døgnet rundt bistår vi forsikringsselskaper, offentlige myndigheter, borettslag, næringer, samt marine og oljeselskaper med verdiøkning, skadekontroll og gjenoppbygging etter brann, innbrudd, storm og vannskader.

Våre spesialister rengjør og desinfiser bygninger, produksjons- og prosessanlegg. Vi håndterer prosjekter med forekomst av farlige stoffer, PCB, asbest, mugg og kjemiske utslipp, samt rengjøringsoppgaver utover kundens normale kjernevirksomhet og FM-løsninger. Recover Nordic er den største skadekontrollbedriften i Norden.

2.000+ ansatte, Norge 963 ansatte 51 lokasjoner, Danmark 330 ansatte 16 lokasjoner, Sverige 680 ansatte 14 lokasjoner, Finland 100 ansatte 10 lokasjoner. Sogn og Fjordane: Florø, Førde, Måløy, Stryn.

TELEFON 815 55 555 – Vi har lokal og nasjonal døgnvakt som rykker ut på kort varsel!

Godkjenninger: ISO-godkjent 2018, 9001 & 14001, Achilles registrert , Epim registrert , Sentral godkjenning av foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven, Mesterbedrift og lærlingsbedrift , Startbank - Leverandørregister for bygg, anlegg, forvaltning, forsikring og eiendom, Boligmappa – registrering

 
Gasta Design